Vizija i misija

Oaza zdravlja i generator razvoja poljoprivrede i ruralnog turizma.

Vizija i misija

Vizija i misija

Oaza zdravlja i generator razvoja poljoprivrede i ruralnog turizma.

Malak Farma se nalazi u okruženju iskonske prirode, između Visokog i Kaknja, na 45 minuta udaljenosti od Sarajeva. Prostire se na 200 dunuma kvalitetnog zemljišta i šume.

Vizija Malak Farme je kreirati unikatnu oaza zdravlja na našim prostorima, koja će biti prostor za sve one koji žele zdravu alternativu današnjem brzom načinu života.

Zdrav koncept življenja dovodi do ukupnog poboljšanja zdravlja i kvaliteta života pojedinca i zajednice.

Naša misija je proizvodnja halal, organske i zdrave hrane i njegovanje zdravog ambijenta življenja kako bismo uticali na poboljšanje zdravlja i kvaliteta života naših gostiju i cjelokupnog stanovništva

Mi želimo da naši gosti znaju šta jedu i čime hrane sebe i svoje porodice. Kvalitet je komparativna prednost Malak Farme i Malak Regency Hotela. Malak Farma će biti generator razvoja ruralnog turizma i organske poljoprivrede i stočarstva, što će uticati na razvoj i konkurentnost ukupne bosanske ekonomije.

Malak Farma objedinjuje turističku ponudu ruralnog turizma sa odličnim smještajnim kapacitetima, kao i organsku poljoprivrednu proizvodnju. Našim gostima nudimo jedinstveno turističko iskustvo iskonske prirode, odlične smještajne kapacitete, zdravu i ukusnu kulinarsku ponudu, kao i raznovrsne aktivnosti na našoj farmi.