Aktivnosti

Hiking, škola jahanja, dječije igralište, branje voća i povrća...

Aktivnosti

Aktivnosti

Hiking, škola jahanja, dječije igralište, branje voća i povrća...

Za najmlađe na raspolaganju imamo više igračaka koje im nude aktivni odmor na Malak Farmi, kao i specijalno opremljeno dječije igralište.

10 konja, kobila i ponija krasi našu Malak Farmu. Stručno osoblje je tu da vas poduči jahanju i zajedno s vama pravi kružne ture po posebno uređenim stazama i šumi unutar Malak Farme.

Na našoj zemlji se nalazi i divna šuma sa uređenom prirodnom stazom za hiking i mjestima za odmor i panoramsko razgledanje okoline.

Na Farmi se nalazi veći broj poljoprivrednih kultura, kao i ljekovitog bilja, tako da uz stručno mentorstvo naših vodiča možete naučiti nešto više o ljekovitom bilju, ubrati ga i napraviti čaj od bilja koje ste sami ubrali.

Iskustvo iskonske povezanosti sa prirodom

Jedna od najvećih prednosti Malak Farme je mogućnost iskonskog povezivanja sa prirodom. Gosti Farme su u mogućnosti da uz stručnu pratnju našeg osoblja sa Farme uđu u štale i torove, razgledaju i igraju se sa svim životinjama koje ovdje obitavaju.

Malak Farma ima otvoreni koncept, što znači da bilo kada možete doći i obići kapacitete Malak Farme, kako biste naučili nešto više o organskom uzgoju i proizvodnji hrane.

Malak Farma – savršeno mjesto za team buildinge, vjenčanja i druge aktivnosti

Malak Farma je savršeno mjesto za organizaciju team buildinga. Za sve Vaše želje i ideje koje želite realizovati na Farmi, stojimo na raspolaganju.