Moja korpa ()

Korpa je prazna...

Subtotal

NARUČI

Uslovi korištenja za Malak Farma

Jedan od naših najvećih prioriteta je privatnost naših korisnika. Ovaj dokument sadrži informacije o tome koje informacije se prikupljaju na malakfarma.ba i kako ih koristimo.

Ako imate dodatna pitanja ili želite dodatne informacije o našim uslovima korištenja, molimo Vas da nas kontaktirate.

Ovi uslovi korištenja se odnose samo na Vaše online aktivnosti na našoj web stranici, te nisu primjenjivi za bilo koje informacije koje se prikupljaju van naše web stranice.

Saglasnost

Korištenjem ove web stranice Vi prihvatate uslove korištenja ove stranice.

Podaci koje prikupljamo

Lični podaci koje tražimo od Vas i razlozi zašto ih tražimo će biti objašnjeni u trenutku kada od Vas budemo tražili te podatke.

Ako nas kontaktirate direktno, moguće je da dobijemo dodatne informacije o Vama kao što su: Vaše ime, e-mail adresa, broj telefona, sadržaj poruke koju nam pošaljete i ostale informacije koje odlučite da nam pružite.

Kada se registrujete na našu web stranicu možemo tražiti Vaše kontakt informacije, kao što su: ime, adresa, e-mail adresa i broj telefona.

Kako koristimo Vaše informacije

Vaše informacije koristimo za:

  • -Poslovanje i održavanje naše web stranice
  • -Poboljšanje i personalizaciju naše web stranice
  • -Razumijevanje i analizu kako koristite našu web stranicu
  • -Razvoj novih proizvoda i usluga
  • -Komunikaciju sa Vama, kroz našu podršku korisnicima, pružanje informacija o novostima na našoj web stranici i za reklamne i promotivne svrhe.
  • -Slanje e-mailova Vama
  • -Otkrivanje i sprječavanje prevare

Kolačići (Cookies)

Kao i sve ostale web stranice, Malak Farma koristi kolačiće. Ovi kolačići se koriste da se spase podaci kao što su korisnikove preference. Informacije se koriste kako bi se optimizovalo korisničko iskustvo.

Ako želite možete onemogućiti upotrebu kolačića kroz browser opcije.

Podaci o djeci

Još jedan naš prioritet je zaštita djece na internetu. Podstičemo roditelje i staratelje da promatraju i učestvuju u dječijoj online aktivnsoti.

Malak Farma ne prikuplja podatke o djeci ispod 13 godina svjesno. Ako mislite da je Vaše dijete ostavilo takve podatke na našoj stranici molimo Vas da nas odmah kontaktirate kako bismo obrisali takve podatke iz naše baze.